Соларпро Холдинг се гордее с най-добрите специалисти и инженери във всяка сфера на PV бизнеса.

Соларпро холдинг АД разполага с опитни специалисти и инженери във всяка една област на фотоволтаичния бизнес. Ние подхождаме с професионализъм към всеки един проект , независимо дали става въпрос за големи централи или малки покривни соларни системи. Eкипът ни се състои от над 100 на брой доказани професионалисти и сътрудници в различни области, което ни гарантира високо качество на обслужване на всеки етап на нашата дейност и за всеки един клиент.

Екипът от инженери има централно място в иновативна компания като нашата. Ние не само развиваме нови продукти, но се грижим за правилното им въвеждане и последваща поддръжка.

Екипът ни от финансови и счетоводни специалисти отговаря за това, продуктите ни да бъдат лесно достъпни за максимален брой хора. Стремежът ни да прилагаме най-добрите практики чрез различни схеми за изплащане, съобразени със спецификата на продукта и възможностите на клиента, ни прави лидер на пазара.

Екипът ни от инженери по продажбите ще Ви насочи към най-подходящия за Вас продукт, с грижа и внимание при всеки отделен случай.

Сертификати