Системи за места со прекин на електричната енергија

Апликации за места без напојување


Модулна Мобилна Електричнацентрала

Контакт: тел.: +359 2 422 41 52 или ни напишете на е-поштата: hristo.hristov@solarpro.bg

Продажба: тел.: +359 2 489 70 48 моб. +359 897 099 708

моб. Maкедониja +389 72 773 455

Сите права задржани © 2014 Соларпро Холдинг АД. Връзка со инвеститори | Прашања | Општи услови | Вести | Тим
Изработено од 3on Design